Lataa pdf...
Ajoneuvoasentajan perustutkinto, nuorten osaamisohjelma

Hyvän ammattitaidon omaava ajoneuvoasentaja on haluttu ammattilainen kaikkien merkkien huolto- ja korjaustehtävissä. Perustutkinto on osoitus ajoneuvoasentajan työn osaamisesta. Työssä vaaditaan monipuolista osaamista, tarkkuutta ja vastuullisuutta.

Hae nyt opiskelemaan ajoneuvoasentajan perustutkintoa!

Tutkinnon suorittamalla osoitat omaavasi alan perustaidot. Opiskelu koostuu pitkälti työssäoppimisesta, jossa pääset soveltamaan oppimasi asiat heti käytäntöön.

Koulutusaika

Jatkuva haku

Koulutuspaikka

Lähiopetuspaikka: Aikuiskoulutuskeskus Kouvola, Taitajantie 2, 45100 Kouvola

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu 20-29 -vuotiaille, joilta puuttuu kokonaan peruskoulun jälkeinen tutkinto ja jotka ovat kiinnostuneita ajoneuvoasentajan ammatista tai joilla on jo alan työkokemusta. Koulutus on kohderyhmään kuuluville maksutonta.

Toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle. Arvioinnin pohjalta tehdään opiskelijalla henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ajoneuvoasentajan perustutkinto. Autoalan perustutkinnon suorittanut osaa toimia liikenneturvallisuuden huomioiden
oma-aloitteisesti, täsmällisesti, luotettavasti ja joustavasti. Hän kykenee oppimaan uusia asioita. Alan tehtävissä on keskeistä osata asiakaskeskeinen, työturvallinen ja ympäristövastuullinen työskentelytapa. Autotekniikan koulutusohjelman suorittanut osaa toimia ajoneuvoasentajan tehtävässä. Hän osaa mm. huoltaa ja korjata asiakkaan ajoneuvon sekä palvella asiakasta.

Tutkinto
Suoritettava tutkinto on Autoalan perustutkinto, autotekniikan osaamisala, ajoneuvoasentaja.

Haku
Hae koulutukseen tästä sähköinen hakulomake

Lisätietoja

toimialapäällikkö Jussi Sireeni p.040 732 8489 tai jussi.sireeni@kvlakk.fi