Lataa pdf...
Autokorinkorjaajan perustutkinto, nuorten osaamisohjelma

Autokorinkorjaaja osaa tehdä pintaosien oikaisutyöt ja tietää osien vaihtotekniikat. Kuten automaalari myös korikorjaaja on oman alansa taiteilija. Hän tuntee käytettävissä olevat varaosat ja osaa valita oikeat vaihtoehdot sekä tehdä korin pintaosien oikaisut, vaihdot ja sovitukset.

Ammatillinen perustutkinto on osoitus autokorinkorjaajan työn osaamisesta. Tutkinnon suorittaja tuntee autoissa käytettävien pintaosien raaka-aineet ja ominaisuudet. Työssä vaaditaan monipuolista osaamista, tarkkuutta ja vastuullisuutta. 

Hae nyt opiskelemaan autokorinkorjaajan perustutkintoa!

Autokorinkorjauksen koulutusohjelman suorittanut tietää autokorin rakenteeseen ja materiaaleihin liittyvät asiat sekä osaa erilaisia lämpökäsittelymenetelmiä. Hän joutuu autoa korjattavaksi purkaessaan sekä korjauksen jälkeen kootessaan käsittelemään auton muuta tekniikkaa,kuten esim. mekaanisia osia ja elektroniikkaa. Opiskelu koostuu pitkälti työssäoppimisesta, jossa pääset soveltamaan oppimasi asiat heti käytäntöön.

Koulutusaika

Jatkuva haku

Koulutuspaikka

Lähiopetuspaikka: Aikuiskoulutuskeskus Kouvola, Taitajantie 2, 45100 Kouvola

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu 20-29-vuotiaille henkilöille, joilta puuttuu kokonaan peruskoulun jälkeinen tutkinto. Koulutus on kohderyhmään kuuluville maksutonta.

Toteutus

Hakeutusmisvaiheessa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle. Arvioinnin pohjalta tehdään opiskelijalla henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa autokorinkorjaajan perustutkinto. Autoalan perustutkinnon suorittanut osaa toimia liikenneturvallisuuden huomioiden
oma-aloitteisesti, täsmällisesti, luotettavasti ja joustavasti. Hän kykenee oppimaan uusia asioita. Alan tehtävissä on keskeistä osata asiakaskeskeinen, työturvallinen ja ympäristövastuullinen työskentelytapa.

Tutkinto

Suoritettava tutkinto on Autoalan perustutkinto, autokorinkorjauksen osaamisala, autokorinkorjaaja.

Haku
Hae koulutukseen tästä sähköinen hakulomake

Lisätietoa

toimialapäällikkö Jussi Sireeni p.040 732 8489 tai jussi.sireeni@kvlakk.fi