Lataa pdf...
Automaalarin perustutkinto, nuorten osaamisohjelma

Automaalarin työssä vaaditaan monipuolista osaamista, tarkkuutta ja vastuullisuutta. Automaalauksen ammattilainen hallitsee erilaisten materiaalien pintakäsittelyn, perusmaalauksen ja korjausmaalauksen. Tutkinto tarjoaa sinulle teknisen osaamisen ohella mahdollisuuden taiteelliseen sekä luovaan työskentelyyn erinomaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Hae nyt opiskelemaan automaalarin perustutkintoa!

Automaalauksen koulutusohjelman suorittanut hallitsee mm. erilaisten materiaalien pintakäsittelyn, perusmaalaukset sekä auton korjausmaalauksen.

Koulutusaika

Jatkuva haku

Koulutuspaikka

Lähiopetuspaikka: Aikuiskoulutuskeskus Kouvola, Taitajantie 2, 45100 Kouvola

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu 20-29 -vuotiaille, joilta puuttuu kokonaan peruskoulun jälkeinen tutkinto ja, jotka ovat kiinnostuneita automaalarin alasta tai joilla on jo työkokemusta alalta. Koulutus on kohderyhmään kuuluville maksutonta.

Toteutus

Hakeutusmisvaiheessa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle. Arvioinnin pohjalta tehdään opiskelijalla henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa automaalarin perustutkinto. Autoalan perustutkinnon suorittanut osaa toimia liikenneturvallisuuden huomioiden oma-aloitteisesti, täsmällisesti, luotettavasti ja joustavasti. Hän kykenee oppimaan uusia asioita. Alan tehtävissä on keskeistä osata asiakaskeskeinen, työturvallinen ja ympäristövastuullinen työskentelytapa.

Tutkinto
Suoritettava tutkinto on Autoalan perustutkinto, automaalauksen osaamisala, automaalari.

Haku
Hae koulutukseen tästä sähköinen hakulomake

Lisätietoa

toimialapäällikkö Jussi Sireeni p.040 732 8489 tai jussi.sireeni@kvlakk.fi