Lataa pdf...
Isännöinnin ammattitutkinto

Aloitusaika ja kesto
Koulutukseen on jatkuva haku.

Koulutuksen kesto on n. 1-1,5 vuotta riippuen opiskelijan henkilökohtaistamisesta. Koulutus sisältää ammattitutkinnon suorittamisen ja valmistavan koulutuksen.

Kohderyhmä

Isännöinnin ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka jo toimivat isännöitsijän tehtävissä tai ovat siirtymässä alalle. Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai harjoittelupaikan. Tarvittaessa oppilaitos auttaa harjoitteluympäristön hankinnassa.

Tavoitteet  

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa perusvalmiudet isännöitsijän tehtävissä ja suorittaa isännöinnin ammattitutkinto asunto-osakeyhtiön, toimitila- tai vuokratalon isännöinnissä.

Koulutus antaa valmiudet toimia isännöitsijätoimistoissa, kiinteistöjä omistavissa organisaatioissa ja kiinteistöalalla.

Tutkinnon suorittaminen
Päätavoitteena on valmentaa tutkinnon suorittajista käytännön isännöintitehtävien ammattilaisia, jotka hallitsevat alansa ydintehtävät sekä keskeisen lainsäädännön vaikutukset työhönsä. Oma työyhteisö tulee tuntea siten, että pystyy toimimaan oma-aloitteisesti vaihtelevissa työtehtävissä. Oma-aloitteisuus merkitsee myös itsearviointikykyä.           

Isännöinnin ammattilaiselta edellytettävä ammattiosaaminen osoitetaan näyttötutkintona aidoissa työelämän tilanteissa. Tutkintoon valmennus perustuu henkilökohtaistamiseen, jossa otetaan huomioon mm. opiskelijan työkokemus, koulutus, lähtötaso, oppimistyyli ja elämäntilanne. 

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon suorittamisen osaamisvaatimukset käyvät ilmi isännöinnin ammattitutkinnon näyttötutkinnon perusteista: Isännöinnin ammattitutkinto, tutkinnon perusteet

Haku valmistavaan koulutukseen

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähiopetuksesta, verkko-opinnoista ja opitun soveltamisesta omaan isännöintityöhön. 

Avaa sähköinen hakulomake

Hinta

Koulutuksen hinta on 570€. Tutkinnosta voi suorittaa myös tutkinnon osia ja yhden tutkinnon osan hinta on 190 €.

Koulutuksen voit maksaa joustavasti osissa. 

TARJOUS 280 € (tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka)

Ammattitutkintostipendi   

  • ammatillisen näyttötutkinnon (ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto) suorittaneelle
  • edellyttää yhteensä vähintään viiden vuoden työssäoloaikaa ja alle 64 vuoden ikää tutkinnon suorittamispäivänä
  • veroton kertakorvaus
  • haettava vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta

Lisätietoja: www.koulutusrahasto.fi

Lisätietoja

Koulutukseen liittyviä lisätietoja antaa kouluttaja Leena Jäppinen, puh. 0400 905 030 tai leena.jappinen@kvlakk.fi.