Lataa pdf...
Kiinnostavatko ravintola-alan opinnot virkeässä ja sporttisessa ympäristössä?

AIKUISKOULUTUSKESKUS JA KOSKIGOLF TOTEUTTAVAT YHDESSÄ KOULUTUKSEN, JOSSA TYÖSSÄOPPIMINEN TAPAHTUU KOSKIGOLFIN CLUBIN MONIPUOLISESSA JA VIRKEÄN SPORTTISESSA RAVINTOLA-ALAN YMPÄRISTÖSSÄ.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai osioita siitä sekä tarvittaessa myös hygienia- ja anniskelupassit.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisaloja ovat: asiakaspalvelun osaamisala (tarjoilija), hotellipalvelun osaamisala (vastaanottovirkailija) ja ruokapalvelun osaamisala (kokki). Alalla toimiminen vaatii joustavuutta, innostusta, hyviä käden taitoja sekä halua tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Hyvät etenemismahdollisuudet ja kansainvälisyys ovat alalle luontaista.

Koulutus alkaa 9.4. ja etenee opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta alalta tai vahva kiinnostus alalle.

Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/1352660/naytto/tiedot

Haku

Haku päättyy 15.3.2018. Pääsyvaatimuksena 18 vuoden ikä. Clubin ryhmään valitaan neljä opiskelijaa haastattelujen perusteella.

Linkki hakulomakkeeseen: hakulomake

Lisätietoja                                                                                  

Aikuiskoulutuskeskus Kouvola, toimialapäällikkö Kalle Sarlund, kalle.sarlund@kvlakk.fi, 0400 631 212

5.3. lähtien: Koskigolf, Clubi, ravintolapäällikkö Sari Laitinen, clubi@koskigolf.fi, puh. 050 513 3190