Lataa pdf...
Someagentti -koulutus

Sinustako SOMEAGENTTI? Haluaisitko toteuttaa yritysten some-markkinointia oman yrityksen kautta?

Elokuussa alkavassa uudessa koulutuksessa luodaan koulutettaville valmiudet toimia yrittäjinä tai osuuskunnan jäseninä ja siten työllistää itsensä.

Kohderyhmä

Tietotekniset perustaidot omaavat henkilöt, jotka haluavat syventää osaamistaan sosiaalisen median hyödyntämisestä myynnissä ja markkinoinnissa. 

20 -29 -vuotiaat henkilöt, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa. Opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja aiemmin esim. työelämässä hankittu osaaminen otetaan opintojen suunnittelussa huomioon. Opiskelu koostuu teoriaopinnoista sekä työssäoppimisesta. Opiskella voi myös työn ohessa. Koulutus on kohderyhmään kuuluville maksutonta.

Koulutukseen otetaan myös muita hakijoita kuin kohderyhmään kuuluvia, jos paikkoja jää vapaaki. Tällöin koulutuksen hinta on 190€ (sis alv).

Tavoite

Tavoitteena on, että opiskelija saa valmiudet työskennellä yhden tai useamman yrityksen/toimeksiantajan palveluksessa työsopimussuhteessa tai toteuttaa yrityksen/toimeksiantajan sosiaalisessa mediassa ja muussa verkkoympäristössä tapahtuvan myynnin ja markkinoinnin ylläpitoa ja päivitystä yritysmuotoisena palveluna.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnosta osa: Tieto- ja viestintäteknisessä toimintaympäristössä toimiminen

Koulutuksen sisältö             

  1. Orientaatio, alkukartoitus, 5 pv
  2. Sosiaalisen median hyödyntäminen myyntityössä, 10 pv
  3. Markkinointi verkossa, 10 pv
  4. Verkkokaupan perustaminen ja ylläpitäminen, 10 pv
  5. Visuaaliset tehokeinot some-markkinoinnissa 10 pv
  6. ​Kirjallinen viestintä, 5 pv
  7. Yrittäjyys, 10 pv
  8. Työssäoppiminen, 40 pv

Koulutuksen aikataulu ja hakuohjeet

Koulutus alkaa 7.8.2017. Haku koulutukseen päättyy 25.7.2017.

Linkki hakulomakkeeseen: Hakulomake SOMEAGENTTI

Lisätietoja antaa

Lea Tamminen, lea.tamminen@kvlakk.fi, puh. 0400 399 918