Lataa pdf...
Etikettikoulu ja tilaisuuksien järjestäminen

Oletko miettinyt asiakastilaisuuden järjestämistä uudella tavalla?

Tarvitsetko toiminnallista virkistyshetkeä henkilöstölle?

Koulutus suunnitellaan toiveiden mukaan!

Ideoita teemoiksi

  • suunnittelu ja organisointi
  • ruokalistan suunnittelu kohderyhmän mukaan
  • kutsut ja tilaisuudesta tiedottaminen
  • emännän/isännän roolit tilaisuudessa
  • pukeutumiskoodit
  • palaverikäytännöt, palveritarjoiliut
  • monikulttuurisuus ja tapatietous

Vaihtoehtona myös illallis-/etikettikoulutus:
Voitte osallistua ohjattuun ruoanvalmistukseen tai vain nauttia tarjoilusta ja saada samalla etikettitietoutta ja vaikkapa viinikoulun oppeja.

Ota yhteyttä

ravintolapäällikkö Satu Almgrén, satu.almgren@kvlakk.fi, puh. 040 198 4738